0.00 лв

Количка

Общо:0.00 лв
Всичко:0.00 лв
Към количката

Терапии за лице

Терапии за лице

Мини терапия за суха кожа SEVACTIVE

Мини терапия за суха кожа SEVACTIVE

Мини терапия за чувствителна кожа SENSITIVE

Мини терапия за чувствителна кожа SENSITIVE

Мини терапия за комбинирана кожа FONDAMENTALE

Мини терапия за комбинирана кожа FONDAMENTALE

Мини терапия за мазна и акнеична кожа PURILYS

Мини терапия за мазна и акнеична кожа PURILYS

Мини терапия за пигментни петна LIGHTENING

Мини терапия за пигментни петна LIGHTENING

Терапия - пилинг Лакто флора

Терапия - пилинг Лакто флора

Мини терапия за тийнейджъри с Ягода

Мини терапия за тийнейджъри с Ягода

Мини терапия за тийнейджъри с Папая

Мини терапия за тийнейджъри с Папая

Ароматерапия за суха кожа

Ароматерапия за суха кожа

Ароматерапия за чувствителна кожа

Ароматерапия за чувствителна кожа

Подмладяваща терапия с ампула VITAMINIC

Съживява, подхранва, облекчава прекомерната сухота, изглажда фините линии, против свободни радикали.

Терапия за чувствителна и/или акнеична кожа с ампула PROPOLIS

Десенсибилизира, антибактериално действие, оздравява, антиинфламаторен ефект, укрепва.

Терапия с ампула Успокоявяща формула

Разсейва зачервяването и облекчава чувствителността, успокоява, охлажда, предотвратява увреждането на протеиновите влакна.

Терапия с ампула Колаген полипептиди и Миокси Хайвер

Изглажда линиите и дълбоко хидратира.

Терапия с ампула Еластин полипептиди и Сорго

Изглажда текстурата, подобрява еластичността, стяга, дълбоко хидратира.

Терапия с ампула ДНК и Диацетин Болдин

Стяга порите, предотвратява образуване на келоиди, изглажда нови белези, дълбоко хидратира.

Терапия с ампула Витамин "C" с Оксизоми

Антиоксидантен ефект, коригира и превантира фотоуврежданията, намалява фините линии, стяга, възстановява.

Терапия Плантомер

Подходяща за всички типове кожа, особено чувствителна с проблеми свързани с микроциркулацията. Осигурява незабавен успокояващ и охлаждащ ефект. Хидратира в дълбочина, разсейва зачервяванията и лекува кожата.

Терапия против Свободни радикали

Подходяща за девитализирана кожа, с белези на фотоувреждане - пигментации и еластози.

Терапията превантира и защитава клетките от уврежданията, които причиняват UVA, UVB и IR лъчите, както и на оксидитивните дегеретивни процеси, протичащи в тялото. Активните съставки укрепват клетъчните мембрани, в резултат кожата се запазва по-дълго млада.

RS2 терапия

Подходяща за всички типове чувствителна кожа и такава страдаща от розацея. Терапията е с успокояващ и съдосвиващ ефект, хидратира в дълбочина, разсейва зачервяванията и укрепва капилярите.

Терапия за Блясък "C" & "SEA"

Подходяща за комбинирана и мазна кожа с белези на стареене като неравен тен, широки пори и бръчки. Терапията изглажда фините линии и бръчки, уплътнява еластиновите и колагеновите влакна, противодейства на фотостареенето на кожата, просветлява тена. Осигурява невероятен видим резултат, който може да бъде описан само като “Блясък”.

Терапия Ескутокс

Подходяща за всеки тип зряла кожа с фини линии и бръчки, включително мимически. Ниското молекулярно тегло на екстракта Hibiscus Esculentus спомага за дълбоката пенетрация в кожата на гела и чрез масаж се отварят нервните окончания на лицевите мускули, за да се релаксират и постигне ефект на смекчаване и изглаждане на линиите и бръчките. Олигозахаридите повишават значително хидратацията и допринасят за видимо подмладения и свеж вид.

LUMAFIRM – БЛЯСЪК И ЛИФТИНГ

Идеален за всички типове кожа, с изключение на такава с възпалено акне. Идеална терапия за омазняваща се зряла кожа с уморен вид. Изключителен и експресен резултат, когато ви предстоят социални ангажименти!

Люмафърм е терапия с моментален лифтинг и стягащ ефект, освежава и избистря уморената и хиперпигментирана кожа, хидратира. Идеална за бърз безупречен външен вид - порцеланова кожа.

SPA CLINICA PRO MICRO-RETINOL

Коригираща и ексфолираща. Препоръчва се за увредената от слънцето кожа, с видими признаци на стареене, хиперпигментация, вял тен при пушачите. Не се препоръчва при възпалено акне и свръхчувствителност.

Ускорената ексфолиация и пилинг ефект е алтернатива на лазер /микродермабразио/ пилинг. Стимулира клетъчния растеж и обновяване, изглажда кожата. Прави тена равномерен, осигурява сияен блясък, изсветлява, стяга, защитава, хидратира, възстановява увредения епидермис.

STEM CELLS PHYTO-ELITE

Терапията е подходяща за всички типове кожи, при които са налични множество признаци на стареене и сериозно фотоувреждане, като еластози, пигментации. Не се препоръчва при възпалено акне или свръхчувствителност. Осигурява максимална регенерация и възстановяване: ускорено и видимо намалява линии и бръчки, подобрява еластичността, подобрявя епидермалната плътност, просветлява и изравнява цвета на кожата, оздравява, възстановява и изглажда.

ТIMLESS С МИОКСИ-ХАЙВЕР

Възстановяване и интензивно подхранване. Препоръчва се при зряла, без блясък, суха- дехидратирана кожа с / без видими увреждания. Идеален за диабетици и пациенти на чиято кожа може да липсват основни хранителни вещества. Дълбоко хидратираща, подхранваща и възстановяваща, осигурява есенциални нутриенти, изглажда линиите и бръчките, стимулира клетъчния метаболизъм и окисгенация.

Терапия за мъже "СкинФит" с Миокси-Хайвер и Ескутокс

Терапията е подходяща за всички типове кожа с белези на стареене. Изключителния ефект на тази терапия се дължи на комбинацията от супер регенеративни съставки. Тя изглажда бръчките, подобрява еластичността и контура, възстановява равномерния и блестящ тен.

Терапия за околоочен контур с Крио Колаген

Подходяща за всички типове кожа. Намалява видимите фини линии и бръчки, хидратира и интензивно изглажда.

Терапия за околоочен контур с Гинко Билоба

Подходящя за всички типове кожа, страдащи от дехидратация и подпухналост. Хидратира, изглажда, веднага намалява подпухналостта и успокоява уморените очи.

Терапия за околоочния контур Lumafirm

Подходяща за всички зрели типове кожа с хиперпигментация, еластоза, подпухналост, дехидратация, фини линии и бръчки. Веднага лифтира, значително прояснява, намалява и предотвратява хиперпигментация, подобрява плътността и изглажда, тънката, с видими признаци на стареене кожа, хидратира.